Logo / Banner - TigerLily.nu

 

Om mig

 

Yoanna heter jag, född -77 och har ett brinnande intresse för allt som har med skapande att göra.
Bor i Vallentuna i radhus med en hund och 3 barn, Vanessa, Vilder och Vilgot.

Så det är fullt ös för det mesta här hemma.

Jag skriver, målar, ritar, tänker, drömmer, skapar och försöker nu förverkliga mina drömmar genom att lära mig mer om hur programmen jag ofta leker i fungerar så att jag kan arbeta med det som jag tycker om! Tålamod är inte min starka sida, däremot är jag enormt envis, kreativ, nytänkande och produktiv då jag väl kommer igång vilket kompenserar mina sämre sidor med råge...

 

Tidigare har jag arbetat som barnskötare, men vill göra annat eftersom jag nästan har ett dagis hemma...

Jag har haft en del svåra år bakom mig som brytit ner mig stundtals men som på sikt gjort mig starkare och jag har vuxit och utvecklats som människa på många nya plan. Mina senaste 6 år har varit kantade med bl a misshandel, skyddad id, levt på flykt, rättegångar. Men det som inte dödar det härdar tillslut, och man måste ibland falla för att kunna resa sig igen.

På fritiden (ja den lilla man har med huset fullt med ungar och hund) så gillar jag att måla, pyssla, leka i photoshop och fotografera. Jag bloggar även en hel del, ett bra sätt att ventilera allt och inget på, lite terapi för min egen del och kanske att andra kan få inspriration eller bli irriterade på sådant jag skriver, klicka på bilden nedan för att komma direkt till min blogg.

 

Min Blogg

 

Vill du att jag ska göra något jobb/uppdrag till dig?

Kontakta mig: Yoanna Norberg